Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça doğruca açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendiliğinden kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak kapının çabucak açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın Yangın Kapısı merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut gayrı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında haber fethetmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page